Clara Sofie

Som udøvende kunstner og sangskriver havde Clara Sofie sit gennembrud i 2010, da hendes sang "Når Tiden Går Baglæns", gik nummer #1 i 8 uger og solgte tredobbelt platin. Det var det største danske hit i Danmark i tre år af en dansk kunstner. Siden da har Clara Sofie haft flere danske og engelsksprogede releases i eget navn inklusivt radiosingler som ”Lever for en anden”, ”Brænd mig helst” og ”Ild og Vand” samt været feature på D1MA’s nye single “Baglæns” som er samplet fra “Når Tiden Går Baglæns”, der får massiv AirPlay på dansk radio. 

Derudover har hun været sangskriver for andre navne som Hjalmer, Benjamin Hav, Drew, Sanne Salomonsen og senest Diplo featuring Who Made Who, hvis album er blevet nomineret til en Grammy (2022).

Clara Sofie har turneret Danmark rundt flere gange og spillet på festivaler som Roskilde, Smukfest, Langeland, Nibe, SPOT, Skive, Ringsted, The Voice I Tivoli, m.m. Hun har sunget duet med Olly Murs i Falkoner Salen. Hun har spillet i Parken i København til X-Factor finalen foran 40.000 mennesker, og hun har åbnet for Britney Spears i Boxen, Herning.

Clara Sofie Grammy nomineret, 3 x platinsælgende sangerinde og sangskriver